Preklopite preko spleta in si zagotovite prihranek v višini 50 € na celoten nakup v spletni trgovini Petrol eShop. Akcijska ponudba je namenjena novim odjemalcem.

Menjava dobavitelja oz. preklop je enostaven in traja približno 5 minut. Na naslednjih korakih vnesite svoje podatke, pogodbo pa boste podpisali preko spleta s kodo, ki jo prejmete v SMS sporočilu (ne potrebujete digitalnega potrdila oz. certifikata).

Da bo šlo hitreje, pripravite zadnji račun svojega trenutnega dobavitelja elektrike.

CENIK ELEKTRIČNE ENERGIJE V SKLOPU AKCIJE

Tarifa VT (€/kWh) MT (€/kWh) ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,06975 0,04955 0,06455
Cena z DDV 0,08510 0,06045 0,07875

ZAKAJ PREKLOPITI NA PETROL?

  • 50 € prihranka ob nakupu v spletni trgovini Petrol eShop.
  • Enostaven in hiter postopek preklopa preko spleta, brez papirologije.
  • Jamčimo konkurenčne cene elektrike z unovčenjem Zlatih točk tudi po izteku akcijske ponudbe.
  • Brez dodatnih fiksnih stroškov vodenja računa.
  • S plačevanjem energentov zbirate Zlate točke, ki vam prinesejo številne ugodnosti in dodatne popuste na prodajnih mestih, v Petrol Klub katalogu in spletni trgovini Petrol eShop.
  • Omogočamo vam preprost pregled porabe in računov preko mobilne aplikacije Moj Petrol ali spletnega portala Moj Petrol.
  • Brezplačno sporočanje stanja števca preko mobilne aplikacije Moj Petrol, spletnega portala Moj Petrol, SMS-sporočil ali brezplačne telefonske številke 080 22 66.
  • Možnost e-računa in združene položnice za vse Petrolove izdelke in storitve.

6 ENOSTAVNIH KORAKOV PREKLOPA

KAKO PODPIŠETE POGODBO PREKO SPLETA?

OGLEJTE SI TUDI:

Pogosta vprašanja glede preklopa na Petrol Elektriko
Pogosta vprašanja glede preklopa na Petrol Zemeljski plin
Ponudbo v Petrol eShop – več kot 8100 izdelkov po ugodnih cenah.

Akcijska ponudba velja od 1. 1. 2020 do preklica. S pristopom k akciji, se odjemalec pogodbeno zavezuje za obdobje enega leta. Posamezne akcijske ponudbe električne energije in zemeljskega plina se med seboj izključujejo. Splošne pogodbene pogoje akcijske ponudbe si preberite tukaj. Oglejte pa si tudi akcijski cenik električne energije in zemeljskega plina.

Informacije o proizvodnih virih energije, referenčnih virih in pravicah potrošnikov v zvezi z reševanjem morebitnih sporov lahko odjemalci pridobijo na spletni strani www.petrol.si/elektrika.